Hajaputsari ry

Hajaputsari ry on alan yrityksistä riippumaton haja-asutuksen jätevesihuollon ammatillinen ja aatteellinen yhdistys.

Hajaputsari-sivusto jakaa puolueetonta ja asiantuntevaa tietoa alan ajankohtaisista asioista, haja-asutuksen jätevesihuoltoon liittyvästä lainsäädännöstä, hyvistä käytännöistä, jätevesitekniikasta, tutkimuksesta ja alan koulutuksesta.

Hajaputsari ry on perustettu keväällä 2010. Yhdistyksen tarkoituksena on jakaa kaupallisista yrityksistä riippumatonta tietoa haja-asutuksen jätevesihuollosta. Hallituksen puheenjohtajana toimii DI Erkki Santala  ja varapuheenjohtajana TkL Matti Valve. Yhdistys on rekisteröity yhdistysrekisteriin numerolla 204107. Jäseneksi voi hakea toimimalla "Jäseneksi"-linkin mukaisesti. Jäsenmaksun suuruus on vuonna 2014 20 euroa vuodessa.

Yhdistys tarjoaa toistaiseksi ilmaista neuvontaa sekä verkossa että puhelimitse. Lisätietoa tästä on "Kysy asiantuntijalta"-linkin takana.

Yhteystiedot

Hajaputsariyhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Toistaiseksi yhdistyksen asioita hoidetaan sähköpostitse.

Sähköpostiosoitteet näkyvät kokonaisina uudessa reCAPTCHA-ikkunassa, kun klikkaat alla olevaa linkkiä. Kirjoita kuvasta löytyvä merkkijono sille varattuun kenttään ja klikkaa "Paljasta sähköpostiosoite".

Yhdistystä koskevat asiat:YHDISTYSASIAT

Ammatilliset asiat:AMMATTIASIAT

Puhelinneuvonnan numero on 040-9670248 arkisin kello 10 - 18

 

 Päivitetty 18.1.2017